20091014

Produk Terbaru HPM

dR 101


Khasiat Ginkgo Biloba yang terdapat dalam  produk dR 101 ini mampu memperkuatkan ingatan disebabkan kesan positifnya terhadap  sistem  vaskular, terutamanya cerebellum. Herba ginkgo  juga boleh membantu melambatkan proses penuaan, termasuk lemah otak, fikiran dan kekurangan tenaga.

Kajian selama lebih 30 tahun, lebih dari 400 pharmakologis mendapati ginkgo bukan sahaja membantu membekalkan oksigen ke otak dan sistem nervous tetapi ia juga bersifat antioksidan serta mengawal transfomasi kolesterol yang dikaitkan dengan kekuatan arteri jangtung. Ramuan dan nutrisi terbaik yang terdapat dalam dR 101 mampu memberi ganjaran kesihatan yang terbaik kepada anda.

Kandungan dR 101

Gingko Biloba
Pokok gingko atau nama saintifiknya Gingko biloba terbukti berkesan untuk meningkatkan daya ingatan, mengawal mental dan psikologi serta kewarasan mental.Ia berfungsi memperbaiki peredaran darah di serabrum dan memperbetul sel-sel otak, sekali gus mampu mengubati penyakit nyanyuk. Menurut kajian, ia juga boleh merawat lelah, ulser atau seriawan kaki, pening kepala, hilang ingatan, sembelit dan masalah buah pinggang serta jantung.
Vitamin E

Kebaikan Vitamin E, ia merupakan salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. Selain itu,ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu, memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.

Vitamin C
Vitamin C merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Vitamin C mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah.

Vitamin D
Khasiat yang terdapat dalam vitamin ini iaitu membantu pertumbuhan dan sintesis otak dan penting dalam meningkatkan fungsi otak dan bertindak secara langsung pada pusat pembelajaran, daya ingatan, tingkah laku dan pusat pergerakan.penyelidikan berterusan membuktikan vitamin D perlu dalam memelihara dan membantu kecergasan otak di usia tua.

Vitamin B12
Amat penting dalam metabolism saraf, ia membantu penghasilan DNA/RNA dan sel darah merah. Kekurangan vitamin B12 menyebabkan keletihan badan dan otak serta penyakit saraf, sukar bercakap dan sel-sel saraf yang mudah rosak

dR SILKY

Revolusi baru dalam penjagaan kecantikan, Dr.Rozmey tampil lagi dengan produk kecantikan wanita yang mampu menjaga kesihatan dan kecantikan wanita dari luar dan dalam. Formulasi ajaib ini adalah hasil penyelidikan dan pemerhatian Dr.Rozmey yang mampu mengabungkan ramuan terpilih yang bertindak secara sinergi yang mampu memberikan bentuk badan dan kulit wanita.  

Kebolehan dR Silky membentuk pinggul dan payu dara memberikan keyakinan dan kepuasan pada wanita yang mampu miliki bentuk badan idaman. 

Kandungan dR SILKY

Vitamin C: Anti-Oxida yg melindungi dari kecederaan radikal bebas yang menyebabkan sakit jantung dan kanser dan membantu pertingkatkan imuniti badan dan penghasilan kolagen.
Vitamin E: Anti-Oxida yang mampu meneutralkan radikal bebas yang merosakkan badan.Ia juga penting dalam proses pembekuan darah dan membantu menyembuhkan luka. Ia mampu melindungi otot jantung dari tercedera
Folic Acid: Amat penting untuk pembentukan sel darah dan sel-sel yang cepat pertumbuhannya. Vitamin utama untuk fungsi dan pembaikian sel-sel badan.

Marine Kolagen: Mampu membantu pembentukan kulit dan mengurangkan kedut.
Lobata: Kaya dengan phyto-estrogen yang akan mempercepatkan dan stabilkan hormone wanita. Ia amat penting dalam mengekalkan tahap sel-sel badan wanita berada dalam tahap yang terbaik membantu pertumbuhan organ pembiakan wanita.
Mirifica: Merupakan tumbuhan yang ada natural phyto-estrogen yang amat berkesan dalam memperlahankan proses penuan seperti kedutan kulit, rambut, tulang dan payu darah yang kendur.

CARA PENYEDIAN:

Campurkan serbuk dR Silky dengan 300 ml air dalam bekas yang bertudung , goncangkan dan sedia untuk diminum sebelum tidur.


TESTIMONI DR SILKY : WIDURI


Salam..buat semua wanita di luar sana. Anda patut mencuba sendiri kehebatan dR SILKY. Saya telah menggunakan produk ini pada 25hb Oktober 2009 dan sampai sekarang masih lagi setia bersama dR SILKY kerana kesannya begitu ajaib. Dengan formulasi herba hasil kajian Dr Rozmey membuatkan kita yakin dengan kesannya. Apa yang dialami sendiri oleh wid ialah kulit menjadi lembap, lebih sihat bertenaga, haid mula teratur, rambut hitam bersinar dan kurang keguguran. Tiada lagi masalah keputihan dan hubungan bersama lebih bermakna buat seorang wanita. Ada lagi cerita menarik widuri bersamma dR SILKY..nak tahu..boleh hubungi widuri sendiri dan kita boleh kongsikan kisah menarik bersama. Untuk pengetahuan semua wanita, dR SILKY diminum malam sebelum tidur dan dalam satu kotak mengandungi 30 sachet iaitu penggunaan selama sebulan. Terima kasih kepada Dr Rozmey kerana menghadiahkan dR SILKY kepada semua wanita.


dR 8

 Dr Rozmey terus cipta formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah penglihatan dengan dR 8, sejenis minuman kesihatan yang terhasil dari penyelidikan dan kepakaran Dr.Rozmey sentiasa mencipta dan menghasilkan formulasi terbaik, berkesan, murah dan terbaik. Formulasi yang hebat dan penyelidikan yang berterusan telah membolehkan produk ciptaan Dr.Rozmey amat berkesan, selamat dan ajaib


Kandungan dR 8

Vitamin C: Amat penting sebagai anti-oksida yang menghalang kecederaan sel, menguatkan dinding salur darah dan mengawal tekanan darah.
Vitamin E: Bertindak sebagai anti oksida dan mampu melindungi sel-sel retina mata dari kecederaan.
Biberry: Mampu meningkatkan pigmen rentina membolehkan mata melihat cahaya dan membolehkan sel darah merah melalui kapilari untuk membekal oksigen. Ia mampu membuka salur darah dan menurunkan tekanan darah. Beberry mampu meningkatkan pandangan mata sebelah malam, memperlahankan degenarasi macular, menghalang katarak dan diabetic retinopati
Vitamin A: Penting untuk mencegah kunjuntiva, kornea dari kekeringan dan buta waktu malam dan pertumbuhan rentina yang baik

Zinc: Membantu mencegah degenarasi macular dan membantu menghalang kebutaan.
Carotenoid: Menghalang degenarasi macular yang menyebab kebutaan mata
Beta Carotene: Menghalang kebutaan waktu malam dan lain-lain masalah kebutaan mata. Ia mampu meningkatkan immuniti, melindungi dari kanser dan toksin. Berfungsi sebagai anti-oksida yang terbaik untuk kesihatan. Beta Carotene menahan dari radikal bebas merosakkan macular mata.

CARA PENYEDIAAN:
Campur serbuk dR 8 dengan 300-400ml air sejuk. Goncang dan sedia diminum. Ambil 1x atau 2x sehari, jika perlu.


dR BetesDr.Rozmey terus cipta formulasi untuk membantu pesakit yang menghadapi penyakit kencing manis dengan formulasi canggih dR Betes hasil pemerhatian dan penyelidikan beliau. Formulasi ringkas memberikan penguna merasai kenyang dan mengaktifkan tahap guna gula oleh sel-sel serta guna pemanis yang tidak meningkatkan tahap gula dalam darah ternyata mampu menurunkan tahap gula dalam badan. Kebolehan mengaktifkan sel-sel pencrease untuk hasilkan insulin telah membantu menormalkan tahap gula dalam darah.

Bahan Kandungan dR Betes
Whey Protein: Amat berguna dalam menambahkan protein dalam badan dan biasanya digunakan oleh mereka yang ingin menambah otot badan dan meningkatkan tisu sintesis. Ia juga boleh digunakan sebagai sumber tenaga dan memberikan rasa kenyang.
White Kidney Bean: Mampu normalkan kadar pengunaan kaborhidrat yang ditukarkan kepada gula dari diserap dari usus dan mengurangkan kalori yang diambil. Ia juga sumber protein dan fiber dan amat bagus untuk kesihatan.
Vitamin C: Sejenis anti-oksida yang menghalang kecederaan sel-sel badan.
Stevia Leaf: Sejenis pemanis yang 30 ke 300 kali lebih manis dari gula dan merupakan alternative pada pemanis tiruan yang tidak menambah kalori dan tiada kesan sampingan. Amat baik untuk merawat masalah penghadaman, hati dan usus.
Magnesium: Membantu otot rehat dan mengecut serta pembentukan tenaga dan penghantaran dalam sel. Ia membantu protein sintesis dan penyerapan kalsium. Membantu pembekuan darah dan tekanan darah.
L-Lysine: sejenis amino asid penting yang membantu membentuk immune system
Biotin: Amat diperlukan untuk pertumbuhan otot dan membantu gula ditukarkan kepada tenaga yang diperlukan seharian. Ia mampu metabolis amino asid dan kaborhidrat dan membantu sesetengah enzim yang diperlukan badan untuk berfunsi secara normal. Ia amat diperlukan untuk pastikan kelenjar peluh, saraf dan tulang sum-sum berkerja dengan normal.
Ramuan yang diadunkan dalam dR-Betes ini mampu menghasilkan tenaga dari gula yang terkandung dalam badan , memberikan rasa kenyang dan membentuk otot-oto baru dan mengurangkan sel-sel lemak. Ini membolehkan metabolism badan berlaku secara maksimum dan dapat pula meningkatkan pengeluaran insulin dan mengurangkan rintangan pada insulin.

Cara minum.
Campurkan serbuk dR-Betes dengan 400 ml air sejuk dan goncang. Pastikan anda tidak mengambil makanan berkalori tinggi dan air manis sehingga tempoh 4 jam selepas minum dR-Betes. Anda kini mula merasa kenyang dan bolehlah mula amal makanan yang kurang kalori dan manis.

dRQ10


Dr rozmey terus mencipta formulasi hebat untuk membantu pengguna yang mengalami masalah lemah jantung dan serangan stroke dengan dRQ10, sejenis minuman kesihatan yang terhasil dari penyelidikan dan kepakaran anak watan Dr. Che Rozmey Che Din, yang senantiasa mencipta dan menghasilkan formulasi terbaik, berkesan, murah dan selamat untuk penguna.
Ramuan yang terbaik, formulasi yang hebat dan penyelidikan yang berterusan telah membolehkan produk ciptaan Dr.rozmey amat berkesan, selamat dan unik.
Tahniah pada Dr.Che Rozmey Che Din, Pakar perbidanan dan Sakit Puan,yang telah mencipta produk kesihatan yang terbaik dengan kajian dan penyelidikan beliau sendiri untuk manafaat penguna. 

Bahan Kandungan dRQ10

Omega 3

Sejenis amino acid yang mampu melindungi dinding sel, menghantar maklumat kepada system saraf . Omega 3 memainkan fungsi penting dalam mengawal proses pembekuan darah dan pembentukan sel-sel saraf yang baru di otak. Omega 3 membantu otot jantung dan sel-sel neuron dari kecederaan dan memulihkan sel-sel ini kepada normal. Terbukti dapat membantu penguna yang lemah jantung dan serangan stroke, selain itu dapat juga membantu penyakit lupus, psoriasis, rheumatoid arthritis, sakit kepala, migraine, kanser prostate, kanser payu dara serta kencing manis. 
Serbuk biji anggur: Kaya dengan protein , flavonoids dan bioflavonoids yang mampu menambah dan melancarkan perjalanan darah dan menguatkan dinding kapilari. Ini membantu pengedaran darah dan memulihkan kes –kes kekurangan pengedaran darah di salur darah vena dan vena varicose. Flavonoids juga mampu membantu merawat kecederaan sel akibat serangan radikal bebas , ini membantu merawat penyakit disebabkan ketuaan seperti kerosakan macular, penglihatan, meningkatkan penglihatan semasa malam dan penglihatan dalam kecerahan yang melampau. Procyanidin dalam sebuk anggur ini juga mampu melebatkan rambut dengan membantu pertumbuhan rambut.
Vitamin C: Anti-Oxida yg melindungi dari krecederaan radikal bebas yang menyebabkan sakit jantung dan kanser dan membantu pertingkatkan imuniti badan dan penghasilan kolagen.
Folic Acid: Amat penting untuk pembentukan sel darah dan sel-sel yang cepat pertumbuhannya. Vitamin utama untuk funsi dan pembaikian sel-sel badan.
Gingko Biloba: Amat bagus untuk rawatan mereka yang hilang memori dengan memperlancarkan peredaran darah di otak. Gingko membantu salur darah rehat dan berkembang dan memudahkan peredaran darah dan menghalang kolestrol menyempitkan saluran darah.
Citric Asid: Melancar buah pinggang dan menghalang pembentukan batu karang.
Omega-6: Memainkan peranan penting dalam fungsi otak dan pertumbuhan dan pembentukkan sel otak, tulang dan metabolism sel. Ia boleh menyembuhkan rasa kebas, sakit dan kurang deria rasa bahagian badan yg lumpuh.
Vitamin E: Anti-Oxida yang mampu neutralkan radikal bebas yang merosakkan badan.Ia juga penting dalam proses pembekuan darah dan membantu menyembuhkan luka. Ia mampu menlindungi otot jantung dari tercedera.
Green Tea: Membantu kawal tahap gula dalam badan dan mengurangkan risiko penyakit seperti kanser, jantung, serangan kuman, rheumatoid dan sakit sendi arthritis dan tingkatkan immune system.Cara minum:
Campurkan serbuk dRQ10 dengan 300-400 ml air sejuk. Goncang dan sedia diminum. Ambil 1x atau 2x sehari, jika perlu.


Untuk sebarang tempahan produk HPM,keahlian dan sebarang pertanyaan berkenaan produk HPM sila hubungi widuri (0168101874)

No comments:

Post a Comment